Együttműködési megállapodás a Veszprémi Állatkert és az MVGYOSZ között

A Veszprémi Állatkert valamint a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, megállapodást kötött a 2018-as évre vonatkozóan, hogy együttműködésüknek köszönhetően a Veszprémi Állatkert bemutatótermei, közönségterei, programjai, szolgáltatásai a látássérültek számára a lehető legszélesebb értelemben elérhetővé válhassanak.

Ennek keretében a Veszprémi Állatkert kedvezményes PARTNER jegyáron történő belépési lehetőséget biztosít, minden MVGYOSZ által kibocsátott igazolvánnyal rendelkező látássérült személy számára jelen igazolvány, valamint egy darab egyéb, hatóság által kibocsátott fényképes igazolvány (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb) bemutatás ellenében. A kedvezmény a látássérült személy egy fő felnőtt kísérőjét is megilleti. A PARTNER jegy ára jelenleg 700.- Ft.

A Veszprémi Állatkert az MVGYOSZ tagokat érintő kedvezményeket a www.veszpremzoo.hu weboldalán is ismerteti.

Az állatkert emellett vállalja, hogy folyamatosan tájékoztatja az MVGYOSZ-t aktuális eseményeiről, érdekességeiről, melyeket a Szövetség a honlapján megjelentet.

Az együttműködés keretében az MVGYOSZ szakmai tanácsadással, konzultációval segíti – felmerülő igény esetén – a Veszprémi Állatkertet, hogy az, látássérült látogatóinak, az adott körülményekhez képest a legkomfortosabb szolgáltatásokat nyújthassa, a speciális igényekkel érkezők számára ideális körülményeket teremthessen.

Akadálymentes beállítások