Meghívó! Látássérült Emberek Segédeszköz Könferenciája

 

Tisztelettel és szeretettel hívja és várja önt a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete, valamint az egyesület Informatikai, Segédeszköz és Akadálymentesítési Bizottsága:

  1. november 16.-án 10-16 óra között a XIV. kerület Hermina út 47. szám alatt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége székházában!

    Ez egy olyan fórum, amely segítségével a segédeszközökre szorulókat, az eszközök fejlesztőit, gyártóit és forgalmazóit egy helyen összegyűjtve nyújt segítséget a rászorulóknak. A rendezvényen kipróbálhatóak a beszéddel, tapintással segítő eszközöktől a látásjavító felszereléseken át az egyszerű, vakon jól használható, mindennapi tárgyakig sok minden, ami az életminőség javulását nyújtja a rászorulóknak. A széles választékot felvonultató kiállításhoz kapcsolódó konferencia előadóinak ahhoz biztosítanak lehetőséget, hogy legújabb fejlesztéseiket, készülékeiket bővebben, egy-egy előadás keretében mutathassák be az érdeklődőknek. A rendezvényen a regisztrált résztvevők nyereményjátékon vehetnek részt, ezen kívül az egyedül érkező látássérült látogatókat kísérőszolgálattal segítik a kiállítás helyszínén, valamint a rendezvény egyéb helyszínei közti közlekedésben.

Azonban ennyivel nem érik be, szeretnének fejlődni. Terveik között új szolgáltatások elindítása szerepel a LESEK rendezvény honlapjához (www.lesek.hu) kapcsolódóan. Hogy ezek mik is? Legyen meglepetés. De hogy ez a meglepetés működjön, Önre is szükség van! Érdeklődjön a helyszínen, vagy keresse az Alkosoft BT. standját, figyelje a LESEK honlapját!

Jöjjön el! Vegyen részt rendezvényen, ha Ön érintett, de szívesen várják akkor is, ha ismerősei, barátai, családtagjai körében tud érintett személyről. Szívesen látják akkor is, ha a téma iránt érdeklődik, akár fejlesztő, forgalmazó vagy gyártóként.

Találjuk meg közösen az Ön részére leginkább megfelelő megoldásokat! Térjen haza egy hasznos segédeszközzel! Alakítson ki új kapcsolatokat, szerezzen új barátokat e rendezvényen!

Akadálymentes beállítások