Windows 7 útmutató

Ahhoz, hogy lépést tartsunk az informatika fejlődésével, nemcsak a legújabb csak operációs rendszerekre és eszközökre, hanem ezek használatának elsajátítását segítő tananyagokra is szükségünk van. A vak és gyengénlátó emberek számára – a speciális igények miatt – különösen nehéz könnyen érthető, alapos, részletes és szakszerű tananyagot találni.

Aki látássérültként el szeretné sajátítani a Windows 7 operációs rendszer használatának alapjait, annak az “Informatika a látássérültekért” Alapítvány gondozásában megjelent, magyarul is olvasható Dr. Sarah Morley Wilkinsnek, az Angol Vakok Szövetsége évtizedes oktatási és tananyagfejlesztői tapasztalattal rendelkező szakemberének könyvét ajánljuk.

Sarah Morley Wilkins és szerzőtársa, Steve Griffiths a vak és gyengénlátó emberek speciális igényeit kiválóan ismerve, kifejezetten számukra összeállított útmutatóban tárgyalja a Windows 7 alapjait.

Mindenkinek ajánljuk tehát, aki bármilyen okból útmutatást keres a Windows 7 rendszerhez.

A könyv magyar változata az alábbi hivatkozáson keresztül tölthető le:
http://www.infoalap.hu/letoltes.php?d_id=81
Windows 7 útmutató

Tervezzük a könyv MP3 formátumú és nagybetűs síkírású változatának megjelentetését is.

Köszönjük Dr. Sarah Morley Wilkins és Steve Griffiths valamint a RNIB hozzájárulását a mű magyarul történő kiadásához. Mindenkinek sok sikert és örömet kívánunk a könyvből tanultak hasznosításához.

Akadálymentes beállítások